mandag 24. januar 2011

Huset blir Hus... :)

Det har skjedd litt på huset i det siste også... :) Og det er vi selvfølgelig veldig gla for...

Var oppom en tur idag... og nå har vi både tak, OG vinduer...!  Blir spennende å se om de holder den tidslinjen de har gitt oss nå da... :)

 Huset forfra... :) Kjøkkenet blir til høyre, og spisestuen til venstre her...  I 2 etg, så ser man det som i utgangspunktet får status som hobbyrom for Henning og meg... (etterhvert bare meg, for han skal jo få sitt eget ute i garasjen, den gang vi får råd med å lage det... )


Fra siden ut mot veien :) Her ser man vinduene til Stua (venstre) og spisestua (høyre)  og i 2 etg får Emilie og Oliver sine rom.. :)  Nå er vi spent på når de setter inn hoveddøra... og får satt i gang tørking inne... De er allerede i gang med å legge kledning ute... noe man kan se litt av på høyre side av nederste bilde... (han har lagt oppunder taket idag :) ) Jippi!

Den siste ukas håndarbeid :)

Siste uka har jeg fått gjort litt her... Har fått laget to kort, og strikket en blåfjell lue til lillemann... (jaja, jeg vet at strikking er litt fy fy... men jeg kan jo ikke klare å sitte stille hele tiden heller da!!! )


Brettekort til Linemor... :) Vi hadde en superkoselig "baby shower" for henne på fredag
og jeg ble satt på oppgaven med å lage kort, og ikke minst pavlova bunnn (kake)

Så hadde min kjære far bursdag på lørdag, og fikk dette kortet (også brettekort) på søndag.
Gaven i år var ett lite bidrag og en reservasjon på Brygga 11. Restauranten til Geir Skeie på brygga.

Blåfjelllua til gutten min... her før den er tovet

Det ferdig tovede resultatet... Lurer på å ta den en gang til i vaskemaskina... må se ann til den har tørka i morra :) Str 1-2 år... tror jeg... for oppskriften var bare til 3-4 så den modifiserte jeg ned selv... :) syntes iallefall selv at resultatet ikke er så halville :)

Neste prosjekt nå blir monsterbukse til lillegutt... super spent på om jeg får det til... men må ta det litt rolig, armen har begynt å krangle på høyt plan igjen... :p Men legen idag sa jeg kunne gjøre som normalt, og begynne i jobb igjen om snaue måneden! så da gjør jeg også nettopp det:p

Ellers så blir det tilbake til treningsstudioet i morra! No more mercy!


søndag 16. januar 2011

En særdeles innholdsrik helg!

Først og fremst HURRA!!! Vi har endelig fått tett tak på huset vårt... noe som betyr at vi SLIPPER å måke 2 etasje...  :) 3*3 Hurra for det... Gubben har nettopp vært oppe og sett, og taket er tett, noe som jo i grunn betyr at vi antagelig ikke har snekkere før de er ferdige utvendig i nr 4 :) Men men, i følge fremdriftsplanen vår, så begynner de med innvendig isolering i uke 5, så altså om 2 uker! Blir spennende å se om det holder... :)


Og ellers så har jeg vært borte fra min kjære lille Oliver i fler timer enn noen sinne denne helga... Ispedd litt Oliver kos og amming innimellom. Vi har hatt ett koselig scrappetreff på Krokemoa, Og en gjeng med jenter har vi vært som har kosa oss med skravling om alt mellom himmel og jord, og vi har fått laget våre LOer... Jeg klarte å ta meg gjennom 12 LOer på tiden fra 11 til 00 i går, og fra 10 til 17 idag... :) Takk til Gjengen som var med å gjorde denne helga fantastisk... 

må vel dele produksjonen med dere... en LO utelater jeg, da det på den er bilder av barn som ikke ønskes lagt ut på internett :) Og det respekterer jeg...  :)

Min kjære Emilie med sin nye kusine :)
I en handlevogn fra Ikea. sitter emilie og blir lesset ned...
Blikket er altsigende....


Oliver som får grøt for første gang... Siden har han vært ett lite matvrak... 


Mine to søte små furtefjes...


En koselig høsttur i Bugårdsparken... her må jeg forandre med dymoen, for jeg har etter de siste dagers hendelser blitt hengt opp i at alt omhandler badeparken... og skrevet feil!!! (ærre mulig??)



Når to pepperkakebakere baker pepperkaker...

Hos fotografen... 


Dagen idag startet med å klippe ut mønsterark til å være på denne dobble LOen, med den første jula til Oliver... :) Klippe prosessen der tok bare 2 timer...!  


Mammas lille nissegutt...
Denne LOen var jeg veeeldig fornøyd med, desverre fant bloggen ut at den skulle snus... jeg var ikke helt enig, men vet liksom ikke helt hvordan jeg skal få snudd den tilbake heller :(


Ellers så er jeg i det nokså kreative hjørnet om dagen, og kom over en grei oppskrift på heklede babyvotter... har til nå produsert noen sånne også... :)

Søte ikke sant??? 

Ble noen fler LOer som ikke ble lagt ut her nå da... siden bloggen ikke samarbeider helt... men ett lite blikk på hva jeg har fått gjort over helgen er det jo... :) Gleder meg allerede til neste gang!

torsdag 6. januar 2011

Jippi...

Først og fremst Godt nytt år til alle jeg kjenner...

Og så en liten jubel fra min side. Jula starta dritt i fht huset, Vi var møkk sure og grinete, og følte oss max utelatt av prosessen med å bygge vårt hus. Samtidig så følte vi at det ble forventet fantastisk mye av oss sett i fht at vi må måke etc, Så alt eskalerte til at jeg en søvnløs natt satt å skrev en gretten sur mail til bygglederen. I den uttrykket jeg sympati med mennesker som melder seg på programmer som sinnasnekkern etc, fordi sånne prosesser er ødeleggende for forholdet! 

Så fikk jeg svar på mandag :) Og han la seg langflat... De har vært altfor dårlige til å kommunisere... Så heretter skal det bli bedre :) Jeg etterlyste også en fremdriftsplan... Sånn at vi har noe å gå etter.. Og ut i fra hva de skriver nå, så sier han at han heller vil være litt pessimistisk enn noe annet nå. De har store utfordringer med været etc. Men det går fremover. De skal starte med isolering inne i uke 5,  og  deretter så skal det gå slag i slag,. det er forventet at vi kan komme inn med egen innsats i uke 11-13, og med endelig overtagelse i uke  15 - 19 en gang... så en eller annen gang rundt bursdagen min så får vi hus!!!  Jippi, bedre bursdagsgave kan man vel ikke få?? Så har man vel i grunn nok å henge fingerne i, sånn i mellomtiden så må vi jo få ferdig småpirket i leiligheten her... Nok å gjøre bare det, og så skal den vel ut til salgs sånn i slutten av februar, begynnelsen av mars engang... Blir spennende dette altså... Kjenner at jeg tror tiden kommer til å gå fort frem til mai nå, med jobb start i neste mnd, og ikke minst barnehagestarten i mai etc. 

Jeg bare gleder meg noe så hinsides forbi en hver fantasi til å flytte!!!!