tirsdag 14. februar 2012

Prosjekt Dåpskjole, fullført :)

HURRA!!!

Jeg fikk jo tidligere ett innfall... Hvor planen var å få noen til å lage en kjolekopi av dåpskjolen til familien.
Vel, jeg gjorde alvor av innfallet mitt, og idag er jeg verdens mest lykkelige menneske. Dette
var ett stort prosjekt, og jeg var mildt sagt dritt redd for at dette skulle bli feil... Vel... det gjorde det ikke!


Den er helt FANTASTISK!!!

Jeg fant denne nettsiden til en dame på nettet, som syr dåpskjoler på hobbybasis... Vel om dette er hobby så er dama fantastisk dyktig ;) Jeg sendte bilder av den gamle kjolen, og lurte på om hun var interessert i å prøve å sy noe likt :) Så fulgte litt mailing frem og tilbake, og en liten tur til stoff og stil med søstern for å finne passende kjolestoff. Stoffet vi fant var ikke helt likt det gamle, men ærlig talt... orginalen er 110 år gammel, det er litt i overkant å forvente at den skal kunne bli HELT lik liksom. Så vi fant ett vi syntes var fint, og som kunne passe. Dette sendte jeg så til damen som skulle sy...  Det tok ikke lange tiden, før jeg fikk bilder av kjolen tilbake. Bildene viste en super flott kjole, men når jeg fikk se den IRL, så begynte jeg nesten å grine, den er rett og slett fantastisk, og er langt mer enn det vi kunne forventet å få. Den er rett og slett nydelig.

Måtte på tur ut å kjøre til både mamma og mormor for å vise den med en gang... Og de var like overveldet over hvor fin den er som meg. Så nå er alt klart for at mini i magen skal kunne døpes om noen måneder :)   Og om noen lurer på å kjøpe dåpskjole, så kan jeg så absolutt anbefale å kjøpe av denne fantastiske flinke damen. www.daapskjole.net er da altså siden, og Oksana er en super service-minded dame, svarer kjappt på alle henvendelser, og ikke minst så er resultatet fantastisk... (jeg kan virkelig ikke få sagt det mange nok ganger!!! )

Bilder av herligheten:




Det var aldri noen lue til den orginale kjolen, men vi valgte å få en laget nå...  Super herlig den også!!! Og bildene yter absolutt ikke kjolen rettferdighet, i virkeligheten er den ennå flottere!

Recap på hvordan den gamle kjolen ser ut...
Jeg er rett og slett betatt av kjolen, og kan ikke vente til mini skal døpes nå... Selvom det sikkert blir minst tre mnd til  :p