mandag 16. april 2012

Oppdatering...

Ja, så var jeg da altså blitt ett helt år eldre, som vanlig så merker jeg altså ikke noe til dette. Og jeg kan leve lenge på kommentaren til ei godt voksen dame på ferja hjem fra sverige fredag. "Herregud, hvordan kan du ha klart å få tre unger, du ser jo ut som en drittunge ;) " ennå mer forstørra ble a da jeg fortalte at største jenta mi blir 10 år til uka! (altså torsdag førstkommende nå da)  Jupp, når man nærmer seg 30, da blir det stas å bli kallt drittunge !!! Så da veit man det ;)

På den kreative fronten, så ble det jo endel baking i helga som var ...Vi feiret Emilie sin 10 års dag, og min siste bursdag i 20 årene i går ettermiddag. Alltid like koselig å ha familien på kaker, og ikke minst er det jo litt moro å bake også da... Restene av krydder kaka jeg bakte, skal jeg forsøke å lage cakepops av, men det ble ikke idag gitt...

Kakemenyen denne gangen besto av Ostekake, Krydderkake med ostekrem, Sitron Cupcakes med jordbær marengssmørkrem, og toffe pecan brownies. Sistnevnte var fantastisk god, men det er virkelig en kake som IKKE passer seg for ei som bør gå ned noen kg... Men vel vel, man blir nå bare gammel en gang i året... :p (note to self, lag lavkarbo ostekake neste bursdag!!)

Emilie var meget fornøyd med både fargen på frostingen og pynten på disse da... :)


Denne Browniesen var himmelsk... Gud så mektig, men jaggu så god også... Blir lenge til jeg lager den igjen, for denne kan like godt be Grete Roede gå å legge seg... :p 

Oppskriften på sistnevnte fant jeg hos Manuela fra Passion4baking. Toffe Pecan Caramel Brownie NAM!!! 

Skal forsøke å få lagt ut litt bilder av prosjektene mine fremover. Pr nå så holder jeg på med dåpsinvitasjoner, og har såvidt startet på å strikke en marius genser. Til helga er det også Scrapping treff i tønsberg, så håpet er at Markus er eksemplarisk og sover søtt, så mamma kan begynne på albumet hans! Etter å ha sett gjennom Oliver sitt så har han jo to album fra sitt første år, og ett helt fra i fjor, i tillegg til masse  som ennå ikke er produsert! Så det er bare å begynne  :) 

Vel det var en liten oppdatering fra Jordbærveien, Håpet er at det blir fler og hyppigere i fremtiden :)

Nyfødt fotografering

Ja, da mini var 7 dager gammel, så ble turen lagt til fotografen. Perioden hvor de er så små er så veldig veldig kort, og med mine begrensede foto kunnskaper, så valgte jeg å la Linda få forevige også Markus :) Vi fikk utrolig mange flotte bilder, men valget falt på disse. Hadde jeg vært rik, så skulle jeg kjøpt alle!!










Nå gleder jeg meg bare til å få de opp på veggen... for ikke å snakke om å få scrappet de i albumet til Markus. Godt det er Casa treff allerede til helga :) Weee... gleder meg 

torsdag 5. april 2012

Markus er 5 uker allerede, og påsken har kommet.

Vel, i skrivende stund er det skjærtorsdag, og idag markerer vi 5 ukers milepelen for lille Markus.

Markus er da punktumet i den lille familien vår. Og ett helt perfekt nydelig lite punktum er han.

Den 1 Mars kom altså prins nr 2 til verden. Hele greia tok 3.timer og 45 min, og vi overrasket både jordmor og sikkert en gjeng med leger også :)


Markus 1 mars. 2012

Markus Torsdag 5 April. 5 uker gammel <3 

Stor gutt begynner han å bli også, han ble født som en liten pusling, på snaue 3110 gram og 48 lang. men slampen har allerede lagt på seg over 1,5 kg, og må ha vokst noen cm også, for 50 er for kort, og 56 passer ikke mer enn akkurat lenger... Akkurat som broren med andre ord, på sine første 5 uker hadde han til sammenligning lagt på seg 1.7 kg. 

Nå er det da blitt påske i jordbærveien, noe som i grunn ikke innebærer noen store greier, annet enn at pappa også er hjemme. Den blir i år tilbrakt med diverse besøk, og litt jobbing ute i "hagen" (som vi ikke har ennå)  i håp om at det snart blir en støttemur rundt området som en vakker dag skal bli gress. 

Emilie har reist avgårde til andre siden av landet for å feire påsken sin der, men vi rakk å lage noen påske egg, og makroner før hun reiste.  Resultatet var litt så som så, jeg overdimensjonerte de så det sang, så de ble nok ikke helt som de skulle. Vel vel, godt var det nå okke som, og vi prøver jo bare igjen senere. Om ei liten uke er det bursdagen på gang her i heimen, og mer baking. Må finne på noe moro denne gangen også. 



Slikledes ble resultatet av makronene, men neste gang blir de MYE mindre :)


God påske til alle som måtte lese dette!