fredag 6. juli 2012

Mer Buzzing :)

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, så har jeg den siste tiden fått fler oppdrag via Buzzador (les mer om hva Buzzador er her )  Jeg er nå i ferd med å avslutte to av disse.

Den første er Tassimo kampanjen. Hvor jeg kjøpte en Tassimo Kapsel maskin, noe jeg lett kan klassifisere som noe av det beste kjøpet jeg noengang har gjort.  Via kampanjen til Buzzador ble vi også gjort kjent med at de er "medlemmer" av en resirkulerings kampanje, hvor vi kan sende inn de brukte Tassimo kapslene, gratis. Vi trenger ikke engang å tømme de. *stortsmiljefjes* :D Det er ikke veldig lenge siden vi fikk vår maskin, men allerede nå har vi klart å samle over 100 kapsler, som er det minste volumet Terracycle godtar. Da kan du lett logge deg inn, og få skrevet ut sendelapp til å returnere kapslene i. En kjempeflott idé, og siden vi allerede fra før sorterer søpplet her, så koster det ikke noen kalorier å sortere disse for seg selv heller.

Nå har vi da som nevnt samlet nok kapsler til å sende inn, og vår "lille" eske ser sådann ut :)

 Så nå skal den på posttur en av de nærmeste dagene :)



Den andre kampanjen jeg har fått lov å buzze den seinere tiden er de nydelige duftpinnene til AirWick

Duftpinner i ordinær forstand, men både billigere og lettere tilgjengelig i matbutikk. (iallefall er det eneste stedet jeg har funnet slikt før vært spesial forretninger som kremmerhuset etc)

Jeg syntes både de ser lekre ut, og lukten er deilig.

Jeg mottok pakken og full av iver satte jeg en på¨badet med en gang... Og siden den luktet så godt tok jeg likeså godt hardt i når jeg satte pinner oppi... Resultatet var at jeg fikk lukt sjokk når jeg kom inn på badet nede morgenen etter... :) Tok derfor ut ett par pinner, og siden det har den spredt en fantastisk lukt på badet. Og med en liten mini i hus, så sier det seg selv at slik duft kan være behjelpelig med å sjule annen lukt som lett kommer når man har små babyer i hus ;)

Jeg satte den som heter Midnight Blackberry and Vanilla Silk på badet nede.


I tillegg så fikk jeg prøver på Cool Linnen and White Lillac


Denne sistnevnte fikk jeg hele 11 stk av, for å beholde en selv og å gi bort til venner og familie  slik at også de skulle kunne prøve  :) Alle er skjønt enige om at denne luktet godt, og at prisen som er 59,90 i butikk er så absolutt ok i forhold til både hva man får, samt hva andre tilsvarende produkter koster andre steder :)


Så om man er en person slik som meg, som syntes det er utrolig koselig når det lukter litt godt rundt en, og syntes slike ting er ok, så er absolutt AirWick å anbefale en test. Ett lite mantra på slutten her er vel kanskje at dere ikke bør gjøre som meg, men heller starte med få pinner og stappe fler oppi etterhvert i stedet... :)



Jeg har fler buzze oppdrag på gang, så det kommer mer om det i bloggen snart... Nå skal bare dåpen til mini overstås først... Og allerførst en liten oppgave i CasaRunway, hvor jeg overraskende kom til finalerunden, og nå er i gang med den 7 og siste oppgaven der!  Den blir ferdigstillt i lpa helga, for til uka er det marsipan marsipan og mer marsipan pynt som står på tapetet :p  :)  

Avslutter dette lille innlegget med ett lite bilde av hvor AirWick har fått plass på badet nede :)



Og til informasjon så har denne stått der nede i godt over 3 uker allerde ;) Og den har ennå en stund å gå på før den blir "tom" ...