torsdag 5. april 2012

Markus er 5 uker allerede, og påsken har kommet.

Vel, i skrivende stund er det skjærtorsdag, og idag markerer vi 5 ukers milepelen for lille Markus.

Markus er da punktumet i den lille familien vår. Og ett helt perfekt nydelig lite punktum er han.

Den 1 Mars kom altså prins nr 2 til verden. Hele greia tok 3.timer og 45 min, og vi overrasket både jordmor og sikkert en gjeng med leger også :)


Markus 1 mars. 2012

Markus Torsdag 5 April. 5 uker gammel <3 

Stor gutt begynner han å bli også, han ble født som en liten pusling, på snaue 3110 gram og 48 lang. men slampen har allerede lagt på seg over 1,5 kg, og må ha vokst noen cm også, for 50 er for kort, og 56 passer ikke mer enn akkurat lenger... Akkurat som broren med andre ord, på sine første 5 uker hadde han til sammenligning lagt på seg 1.7 kg. 

Nå er det da blitt påske i jordbærveien, noe som i grunn ikke innebærer noen store greier, annet enn at pappa også er hjemme. Den blir i år tilbrakt med diverse besøk, og litt jobbing ute i "hagen" (som vi ikke har ennå)  i håp om at det snart blir en støttemur rundt området som en vakker dag skal bli gress. 

Emilie har reist avgårde til andre siden av landet for å feire påsken sin der, men vi rakk å lage noen påske egg, og makroner før hun reiste.  Resultatet var litt så som så, jeg overdimensjonerte de så det sang, så de ble nok ikke helt som de skulle. Vel vel, godt var det nå okke som, og vi prøver jo bare igjen senere. Om ei liten uke er det bursdagen på gang her i heimen, og mer baking. Må finne på noe moro denne gangen også. 



Slikledes ble resultatet av makronene, men neste gang blir de MYE mindre :)


God påske til alle som måtte lese dette! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar